«Сила Людей» підтримала Відкритий лист тернополян до міського голови Сергія Надала та депутатів міської ради

Команда «Сили Людей» погоджується з викладеним у відкритому листі 900 тернополян та надаватиме усю можливу підтримку й допомогу. Публікуємо текст звернення, щоби ви могли із ним ознайомитися.

Відкритий лист тернополян до міського голови Тернополя Сергія Надала (Сергій Надал), депутатів Тернопільська міська рада, керівників політичних партій, депутатів всіх рівнів та скликань, журналістів, громадських діячів, активістів, правозахисників.

З часів забудови мікрорайону «Сонячний» в 70-х роках минулого століття існував сквер поблизу перехрестя вулиці 15 квітня та проспекту Злуки. Ніхто і ніколи не зазіхав на його забудову.

Вищезгадане перехрестя – одна з найбільш екологічно забруднених ділянок міста, оскільки по вулиці 15 квітня проходить об’їзна дорога (М-19). Даний сквер слугує захисним бар’єром від шуму, пилу та відпрацьованих газів тисяч автомобілів, які тут щоденно проїжджають.​ Мова йде не про центр міста! А про спальний район, де мешкають десятки тисяч містян. Ми всі живемо в файному місті, працюємо тут, наповнюємо нашими податками бюджет Тернополя. ​ Невже будь-який «інвестор» (зі слів міського голови Сергія Надала) більш цінний для міста, ніж ми – ТЕРНОПОЛЯНИ?​

25 листопада ми подали до ТМР колективне звернення щодо збереження цієї зеленої зони, яке протягом лише двох діб підписало 926 небайдужих тернополян.

​ Звертаємося до міського голови Сергія Надала, до депутатів тернопільської міської ради, до керівників політичних партій, чиї представники є депутатами міської ради, – ПРОЯВІТЬ політичну волю та зробіть всі необхідні дії, щоб захистити від забудови сквер поблизу перехрестя вулиці 15 квітня та проспекту Злуки.

Антон Горохівський – ВО «Свобода», Віктор Овчарук – «Європейська солідарність», Рустам Ергешов – «За майбутнє», Віктор Гевко – «Слуга народу», Андрій Грицишин – «ПВС», Іван Ковалик – «Сила людей».

Дякуємо Сила Людей Тернополя – ви ті, хто не бояться !