Депутат «Сили Людей» Іван Ковалик про ситуацію із будівництвом на проспекті Злуки

На своїй фейсбук-сторінці Іван Ковалик повідомив, що на перехресті вулиць 15 квітня та Проспекту Злуки (поблизу будинку 15 квітня, 1) почалася підготовка до забудови скверику.

«Скоро підготуємо детальне розслідування по цій земельній оборудці.Дуже добре, що жителі прилеглих будинків самоорганізуватися та створили ініціативну групу. Будемо допомагати», — написав депутат.

Нагадуємо, на сесії Тернопільської міської ради 3 вересня депутати проголосували за  виділення понад 5 соток землі для організації під’їзду до будівельного майданчика. Це стало передумовою для початку будівельних робіт. 

Після допису Івана Ковалика  забудовник активізувався та швидкими темпами встановив будівельний паркан.

За цей час:

  • ЖОДЕН чиновник міської ради не обґрунтував доцільність забудови скверику або просто зустрівся з людьми;
  • ЖОДЕН депутат міської ради, який проголосував «ЗА» надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту на сесії 3 вересня, яким фірмі-забудівнику надали понад 500 метрів квадратних зеленої зони, не прийшов до людей пояснити свою позицію.

Адже без цього рішення починати будівельні роботи було неможливо.

«Коли люди не можуть до нікого достукатися, починають працювати інші методи. До цих методів можна ставитися по різному, але в цій ситуації вони є адекватною відповіддю на вседозволеність влади», —написав Іван Ковалик.

На фото початок будівництва та  поіменне голосування депутатів.?