Відбулась конференція Тернопільської міської організації «Сили Людей»

За результатами роботи звітно-виборчої конференції змінився керівний склад тернопільської команди. Тепер організацію очолює відомий громадський діяч, політик і депутат Тернопільської міської ради Іван Ковалик. Він змінив на посаді Олега Різника, який обіймав її два річні терміни поспіль, що за статутом є максимально можливим.

“Це обрання є великою честю для мене. Я декілька років тому долучився до команди “Сили людей”, став депутатом Тернопільської міської ради. Відчуваю всю ту відповідальність, яку мені довірили партійці. Тому, що викликів перед нами є багато, але основне наше завдання будувати якісну політику ,яка готова змінювати життя тернополян на краще”, поділився думками Іван Ковалик, новообраний голова.

Нам не соромно дивитися людям в очі. Ми горді тим, що ми в партії “Сила людей, що ми представляємо інтереси нашої команди, наших виборців і виборці це бачать, сказав депутат Олег Різник.

“Ключем до успіху у нашій роботі є люди. Наші партійці, наші прихильники, наші виборці та всі тернополяни, які готові змінювати свій будинок, вулицю та місто загалом.” підсумував Іван Ковалик.

Також було обрано нових заступників голови Олега Різника, Людмилу Чеховську, Вікторію Цирульнікову-Грицай і додаткових членів Ради міської організації Маріану Зарембу та Марію Маладику.

Разом з усіма головами міських первинних осередків Рада Тернопільської міської організації «Сили Людей» налічує 27 осіб.