Знайомство з членами команди «Сила Людей Тернополя»: Володимир Щербінін.

«Мій батько – військовий. Тому мій день народження батьки зустріли в Німеччині, під час чергового відрядження. Та згодом ми повернулися в Україну, до рідного Тернополя. Тут я навчався в школі, з «червоним» дипломом закінчив Тернопільський національний економічний університет за спеціальністю «Програміст». Після університету пішов до армії», – розповідає про себе Володимир.

Першим місцем роботи після служби в армії для Володимира став Молодіжний центр праці, де він допомагав людям працевлаштовуватися.

«Далі спробував «хліба» за кордоном. Спочатку поїхав до Польщі, далі – до Великої Британії. Повернувшись додому, зараз більше часу працюю в рідному селі».

В «Силою Людей» Володимир Щербінін познайомився завдяки членам команди Ігор Турський та Святослав Абрам’юк.

«До вступу в «Силу Людей» я мав досвід роботи в політичних штабах, трішки орієнтувався в політичних процесах, їздив на акцію «Кучму геть!», Помаранчеву революцію.

У 2015 році допомагав Ігорю Турському під час виборчої кампанії. Ігор сподобався мені як людина та політик», – каже Володимир.

Одна з причин, чому Володимир вступив у «Силу Людей», – це люди, порядність яких перевірена часом. Крім того подобається рівність, що притаманна «Силі Людей».

«В інших партіях, коли ти приходиш, приміром, на збори, тобі скажуть, як треба робити, не питаючи, хочеш ти цього чи ні. В «Силі Людей» присутні воля та повага. Ти можеш пропонувати свої ідеї, твій голос значить стільки скільки й голос інших партійців».