Яким був 2020 рік для команди “Сила Людей Тернополя”?

Ось-ось мине 2020 рік. Для кожного він був переломним. Та минуле слід відпускати без гніву. Тим паче, що нам, команді «Сила Людей Тернополя» є за що дякувати 2020! Давайте згадаємо разом найцікавіше!

В січні нам вдалося прибрати «Бузковий гай» що на вулиці Слівенській навпроти магазину «Прогрес». Цю ділянку із зеленими насадженнями кілька останніх років тернополяни успішно захищають від потенційної забудови житловими багатоповерхівкам. Наша акція – це був заклик не будувати на цій зелені зоні.  Згодом, у травні, ми спільно з місцевим екологом Олександром Філем та місцевими мешканцями реалізували акцію з висадки дерев поряд із “Бузковим гаєм”. Висадили понад два десятки дерев та багаторічних кущів (дуби, акації, ялівець та ін.). Дерева стали додатковим захистом від потенційної ущільненої забудови міста.

Прибирали задля збереження «Бузкового гаю»! – Сила Людей Тернополя (sl.te.ua)

Пандемія згуртувала нас, не дозволила розгубитися. Ми не закрилися в своєї оселях та проблемах в березні та квітні, а розпочали виробництво захисних щитків для медиків. 3655 щитків, зроблених нашими руками, розлетілися по медичних закладах міста та області. Дякуємо усім, хто тоді долучився до цієї ініціативи! Також ми запустили онлайн-консультацію фахового лікаря на нашій сторінці. Багатьом ця можливість стала у нагоді.

Короткий відео-репортаж від наших партійців про роботу волонтерського цеху – Сила Людей Тернополя (sl.te.ua)

В травні відбулася важлива подія для нашої команди – створення обласної організації партії, обрання керівництва міської організації. Як завше прозоро та відкрито ми голосували за людей, яким довірили керівництво командою ще на рік.

Учасники конференції Тернопільської обласної партійної організації «Сила Людей» 31 травня 2020 – Сила Людей Тернополя (sl.te.ua)

Червень нас змусив повірити в те, що запит на правильну політику, справді, є! Цьому доказ коштозбір на виборну кампанію, який ми запустили. Ми побачили підтримку від тернополян, які справді хотіли, щоб місцева влада була незалежною, а тому готові жертвувати свої кошти на компанію.

Розпочинаємо збір коштів для перемоги на виборах 25 жовтня 2020 року – Сила Людей Тернополя (sl.te.ua)

В липні ми разом обирали кандидата на міського голову Тернополя, адже наша команда запустила праймеріз, по результатах якого саме тернополяни мали б обрати того, хто, на їхню думку, буде гідно представляти їхні інтереси. Це вперше, щоб задовго до виборів, люди визначали, кому балотуватися. Також ми разом писали нашу амбітну програму розвитку Тернополя, разом формували список найбільш значущих проблем, які слід вирішувати.

Обираємо мера Тернополя разом! – Сила Людей Тернополя (sl.te.ua)

Серпень – це загальноукраїнський з’їзд партії «Сила Людей», який одностайно прийняв рішення брати участь у цьогорічних місцевих виборах. Десятки команд по всій Україні зголосилися боротись за депутатські мандати сільських, селищних, міських, районних і обласних рад. Крім того команда «Сила Людей» почала з’являлися в різних куточках  Тернопільської області.

«Сила Людей» йде на місцеві вибори 25-го жовтня! – Сила Людей Тернополя (sl.te.ua)

Вересень. Ми відкрито говорили про усіх кандидатів від команди «Сила Людей Тернополя», які балотувалися в депутати міськради. Приймали критику та поради, бачили, що нас підтримують. Ми провели десятки публічних зустрічей з людьми, були відкритими та досяжними для кожного.

Рейтинг партій на виборах в Тернопільську Міську Раду – Сила Людей Тернополя (sl.te.ua)

Жовтень. Вперше в історії партії «Сила Людей» її представники пройшли в міську раду обласного центру! Щиро вдячні за підтримку виборців і розуміємо, що усе було не дарма!

«Силу Людей» в Тернопільській міській раді представлятимуть 4 депутати! – Сила Людей Тернополя (sl.te.ua)

Листопад. Перша сесія Тернопільської міської ради і розуміння того, що працювати в новому скликанні, керуючись правильними принципами та цінностями буде не легко, але можливо.  

Закликаємо до прозорого початку роботи нового складу Тернопільської міської ради! – Сила Людей Тернополя (sl.te.ua)

Грудень – перший проект рішення нашої команди, волонтерські акції, заяви.  Робота з командою, нові партійці. Ми росли і продовжуємо рости. Це мотивує найбільше! Хоча, звичайно, було не легко! І ми, як і всі українці, з легкістю відпускаємо 2020 рік, проте з собою забираємо ті добрі справи, які вдалося втілити попри усі перепони!

Ось-ось мине 2020 рік. Для кожного він був переломним. Та минуле слід відпускати без гніву. Тим паче, що нам, команді «Сила Людей Тернополя» є за що дякувати 2020! Десятки заяв, акції, волонтерство, перемога на місцевих виборах, розбудова команди і, головне, щирі люди, які продовжують долучатися до нашої команди та стають справжніми друзями! 

В новому, 2021 році, бажаємо в першу чергу здоров’я, сил та мужності долати усі перепони, протистояти злу та відкрити серце для добра!  Бажаємо, щоб вас, як і нас, оточували світлі та щирі люди! Аби вам завжди було до кого зателефонувати та попросити про допомогу, почути слова підтримки, притулитися, поділитися і щастям, і тривогами! 

2020 рік навчив нас бути підтримкою одне для одного! Тож давайте цю чудову звичку пронесемо в новий 2021 рік, а усі негаразди залишимо в минулому! 

З прийдешнім новим роком!