«Сила Людей» Тернопільщини провела першу післявиборчу обласну конференцію та навчальні семінари!

Усі місцеві команди «Сили Людей» Тернопільської області з’їхались до Чорткова на важливу обласну конференцію, на якій підвели підсумки виборів 25 жовтня, а також обговорили питання розбудови та планів подальшої роботи партії.

У цей ж день депутати, обрані від «Сили Людей» та бажаючі учасники взяли участь у двох навчальних семінарах «Права та обов’язки новообраних депутатів» і «Робота у міжвиборчий період», під час яких були розглянуті наступні питання:

☑️діяльність місцевих осередків «Сили Людей» та взаємодія з громадою у міжвиборчий період;

☑️права та повноваження депутатів;

☑️діяльність депутата та робота депутата в рамках сесії (робота в комісіях та пленарних засіданнях);

☑️діяльність депутата в міжсесійний період та робота з виборцями;

☑️роль інформаційних кампаній для депутата;

☑️запровадження бюджету участі та IT-технологій;

☑️питання захисту екології;

☑️сприяння участі молоді в місцевому самоврядуванні тощо.

Експертами й доповідачами заходу були:

Юрій Бова (Yuriy Bova) – голова політичної ради партії «Сила Людей», міський голова Тростянця Сумської області.

Володимир Шматько (

Volodymyr Shmatko

) – міський голова Чорткова, один з засновників політичної партії «Сила Людей», переможець загальнонаціонального проекту «Нові Лідери».

Лілія Атнажева

– експертка з місцевого самоврядування, в минулому депутатка та виконувачка обов’язки міського голови міста Баштанка Миколаївської області.

Ігор Турський

– голова Тернопільської обласної організації політичної партії «Сила Людей», депутат Тернопільської міської ради 6, 7 і 8-го скликань, секретар Тернопільської міської ради 6-го скликання, голова постійної депутатської комісії міської ради 7-го скликання з питань бюджету та фінансів, доктор економічних наук.

Олег Різник

– голова Тернопільської міської партійної організації «Сила Людей», в минулому засновник та координатор громадянської кампанії й партії «ПОРА» в Тернопільській області 2003-2009рр., депутат 8-го скликання Тернопільської міської ради.

Іван Ковалик

– делегований член ради Тернопільської обласної партійної організації «Сила Людей» від Тернопільської міської організації, почесний член та екс-керівник тернопільського осередку громадської організації «Молодіжний Націоналістичний Конгрес», керівник-координатор «Самооборони Майдану Тернопільщини» під час Революції Гідності, депутат 8-го скликання Тернопільської міської ради.

Іван Сороколіт

– депутат 6-го, 7-го і 8-го скликань Тернопільської міської ради, голова постійної депутатської комісії міської ради 7-го скликання з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Навчальні семінари відбулись спільно з Представництвом «Фонду Фрідріха Науманна за Свободу» в Україні (

Friedrich Naumann Foundation Ukraine and Belarus. #FNFUkraine