Людмила Чеховська: У дитинстві я уявляла, що коли виросту, стану супергероєм, зможу захистити, порадити чи допомогти людям, тваринам, усім, хто цього потребує.

Чужий біль я завжди пропускала через себе, а тому було особливо важко постійно чути, що світ несправедливий, і що маю з цим змиритись. Я навчилась прокладати свій шлях власними знаннями і працею, «ставала на граблі» без впливових батьків чи знайомих, але, незважаючи на всі перешкоди, так і не навчилась заплющувати очі на почуття інших, переступати через моральні принципи і миритись з несправедливістю. З 14 років паралельно з навчанням я працювала репетитором з англійської мови.

Уже 9 років я працюю у сфері ІТ, з них останні 4 роки є підприємцем та перебуваю на керівній посаді. Приблизно з того ж часу активно займаюсь громадською діяльністю в місті і на рівні країни, вкладаю зусилля, час і кошти у допомогу іншим, організацію акцій та ініціатив, покликаних наблизити нас за розвитком до країн Заходу. Відтак, на практиці знаю, що навіть у місті кожен малесенький крок вперед вартує титанічних зусиль і десяти кроків назад через те, що влада занадто зайнята черговим дерибаном міської землі, війною з деревами, насильницьким отруєнням тернополян торфом, косметичним окозамилюванням…

Але аж ніяк не розв’язанням справжніх проблем у медицині, освіті, бізнесі, житловій сфері і туризмі, до якого за стільки років було цілком реально принаймні наблизитися завдяки впровадженій в Україні децентралізації і майже 3-мільярдному бюджету Тернополя. Команда «Сила Людей» об’єднує порядних мешканців нашого міста, які системно й активно борються з недобросовісними рішеннями діючої влади і готові брати на себе повну відповідальність за виконання нашої амбітної передвиборчої програми.

Ми володіємо знаннями, а не міфічним бажанням їх виконувати. Ми не залежимо від олігархів. Ми єдині у реальній опозиції до діючої влади і її ганебних методів управління містом. Це легко зрозуміти, побачивши скільки зусиль і бруду спрямовано саме проти нас. Ми – сильні конкуренти!

25 жовтня у тернополян буде реальний шанс вплинути на ситуацію, перемогти, щоб разом вирішувати проблеми нашого міста. Тож закликаю тернополян не закладати своє серце бруківкою ? – прийти і проголосувати із холодним розумом і гарячим серцем за кандидатів у депутати міської ради від «Сили Людей», зокрема за мене на окрузі #3 (Східний, верхня Канада, Старий Парк) і звісно за нашого кандидата у мери міста Івана Сороколіта!