У нашої фейсбук-сторінки 9000 підписників!

Дякуємо вам! Про те, чому активні українці йдуть в політику та чому в Сила Людей, ділиться думками член нашої команди Іван Сороколіт:

<<< Будівництво справжньої партії, а не політичного проєкту, – єдиний можливий варіант українцям впливати на СВОЮ державу.

Чому?
Спробую пояснити.

Десятиліттями олігархи через політичні проєкти, популяризовані телебаченням, контролюють державу.
❗️Політичний проєкт відрізняється від реальної партії (в розумінні країн розвинених демократій) тим, що в проєкті:
1️⃣ досить мала кількість реальних партійців; домінують функціонери/прагматики з власною вигодою;
2️⃣ частина партійців та керівників регіональних підрозділів є найманими працівниками на зарплаті; тобто партійці не несуть гроші в партію, а навпаки – у ній живляться (за всіх платить власник партії, а відсоток членських внесків або сторонніх жертводавців у загальному бюджеті незначний);
3️⃣ рядові партійці та більшість керівництва не мають реального впливу на прийняття важливих рішень; ключові рішення приймає власник проекту (олігарх або їх група).

Проєкти через телевізор та шалені гроші отримують підтримку наївного і все ще слабо свідомого українського виборця.

Заберіть проєкт з телевізора і його рейтинг скотиться до нуля.Яскравий приклад партії Олега Ляшка. Як тільки став непотрібний Ахметову = зник з телевізора = рейтинг нуль.

Не відкрию Америки. Скажу те, що багато активних громадян розуміє:
Зламати це порочне коло може лише справжня партія – без власника/директора, з правилами і в лавах якої перебуває велика кількість самих виборців (нас – українців).

Коли інформація передається з рук в руки без посередників і люди підтримують самих себе, то ніякий телевізор не зможе цьому протидіяти. Тоді телевізор (ЗМІ) підпорядковується реальності. Інакше втратить довіру і, як наслідок, клієнта. І з’явиться інший телевізор, який не бреше, і в конкурентних умовах він виграє. Так відбувається в цивілізованому світі. Щоб можна було продати рекламу або контент – потрібно бути популярними і мати довіру. Тому ЗМІ вимушені змагатись за об’єктивність.

Так, справжню партію формувати і будувати довго, нудно, складно та ще й без гарантій успіху. Тому, навіть дуже хороші люди/активісти часто, задуривши сумління, шукають «легші шляхи».Якщо ж наміри міняти місто/країну/світ щирі, то треба визнати – легкого шляху немає.

❗️ Навіть якщо хтось вважає, що революція є інструментом народовладдя, то він помиляється. Після революції через вибори та свої політичні проєкти олігархи знову візьмуть владу в свої руки.Через відсутність реальної партії Зеленський змушений балансувати між олігархами і міняти «дружбу» умовного Коломойського на умовних Ахметова/Пінчука/«Іванова» в різних комбінаціях. І це природній процес.

Брехати не буду. Будівництво справжньої партії без олігархів, де справді всі рівні – це дуже складно. Буває зустрічаєш «друзів» там, де і не сподівався. Можете спробувати.

Та якщо ми обираємо західний цивілізаційний вектор, то це єдиний стратегічний шлях.ТОМУ я в Сила Людей Тернополя і Сила Людей.

Це працює. На останніх виборах до Верховної Ради наша команда (я як її кандидат) з незначними фінансовими витратами та без телевізора, впізнаваного рейтингового національного бренду та лідера здобула підтримку, яка дорівнює або є вищою ніж у висуванців від «телевізійних» партій.

❗️ОТОЖ, ДРУЗІ!І ті, які тільки зараз дозріли до «дорослої гри» (політики) і ті, які нарешті зрозуміли, що сезонні олігархічні проєкти це хибний шлях, – ДОЛУЧАЙТЕСЬ!

Допомога та підтримка також зараховуються >>>.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *