Захист слабких – справа сильних.

Одним із пунктів передвиборної програми команди «Сили Людей» Тернополя є:

✅ Створення гуманного середовища для тварин та поетапне комплексне вирішення проблеми безпритульних тварин. Ми переконані, що у сучасному європейському і високоморальному місті не має бути місця для жорстокості до слабших, адже зі знущань над тваринами часто починається жорстокість до людей.

Членкиня нашої команди Людмила Чеховська (Liudmyla Chekhovska) і за сумісництвом активістка Всеукраїнського гуманістичного руху UAnimals уже четвертий рік допомагає тваринам і волонтерам та співорганізовує у Тернополі марш за тварин для привернення уваги до проблем знущань над ними. Цього року, через карантинні обмеження, подібний марш вперше у світі відбудеться в онлайн режимі з використанням технології штучного інтелекту.

Долучитись до маршу можна просто зі свого смартфону на сайті https://uanimals.org натиснувши на кнопку «Я йду» і завантаживши своє фото, яке технологія накладе на відео маршу. Прямий ефір віртуального маршу відбудеться сьогодні, 3 жовтня, о 12:00 на сторінці UAnimals. Окрім онлайн події, організатори планують поширення просвітницьких матеріалів і заходів впродовж жовтня, що в усому світі вважається місяцем гуманності. Долучайтесь до події та запрошуйте друзів.Захист слабких – справа сильних!