Наші кандидати. Іван Ковалик – політик, підприємець, голова Вільні Люди Тернопіль – Самооборона Майдану

«Прошу підтримки. Не для себе, а заради спільної справи. Рік тому я прийняв запрошення моїх друзів – Іван Сороколіт, Ігор Турський, Олег Різник, Святослав Абрам’юк, Petro Gurniak долучитися до «Сила Людей» Тернополя. Жодної хвилини не шкодую про свій вибір. І сьогодні разом з командою «Сили Людей» я йду в депутати до Тернопільської міської ради по виборчому округу №2, який простягається від території комбайнового заводу і Нового Світу до газопроводу. Включно з центральною частиною міста, районом автовокзалу та вулицею Чернівецькою.

Ми віримо, що в Україні та нашому місті можлива якісна, незалежна та чесна політика. З чіткими правилами та принципами. Без партійних босів та власників. Саме тому коли нас питають: «Хто вас фінансує»? Ми гордо і чесно відповідаємо: «Я. Я є одним з десятків романтиків, що фінансують Силу Людей». Такий підхід до політичної діяльності викликає страх в наших опонентів, які через своїх політтехнологів та псевдожурналістів намагаються нас дискредитувати не жаліючи вкрадених грошей.

За декілька років діяльності ми не боялися говорити правду про злочинні оборудки місцевої влади, попри тиск і навіть напади з холодною зброєю. Нам вдалося згуртувати сильну команду людей з різних сфер та професій – від голів ОСББ до волонтерів, підприємців, учасників російсько-української війни, медиків, вчителів, економістів, програмістів.

25 жовтня ми будемо обирати місцеву владу. Не Порошенка чи Зеленського, Тимошенко чи Ляшка, Пальчевського чи Смешка. Ми обиратимемо місцевих депутатів, які наступні п’ять років представлятимуть інтереси тернополян у міській владі. Наша команда має бачення розвитку Тернополя і воно викледене у амбітній та сміливій програмі – http://sl.te.ua/program. Дякую своїй сім’ї та друзям, які завжди підтримують та вболівають за мене у будь-яких починаннях. Ви – моя найбільша підтримка та опора!»