Наші кандидати. Просвітянка, громадська діячка, краєзнавиця Марія Маладика

«Так я щиро вірю, що розпочинати зміни потрібно з себе. Що навіть найменший крок в правильному напрямку зробить набагато більше ніж величезна розмова. Так досі вірю в людей їх професіоналізм і хороші наміри. Переконана, як і раніше, що державотворення і корупція речі не сумісні. Я впевнена, що нашим дітям потрібна саме Україна, сильна, чесна земля наших предків. Саме тому я з «Силою Людей», саме тому прийняла виважене і досить сміливе для себе рішення іти і творити державу для своїх дітей. Багато сильних і хороших людей ідуть зараз поруч і це вселяє віру, що ми таки на порозі вагомих змін!!

Я залишусь такою ж щирою і людяною це я вам обіцяю. Ну і звісно працюватиму з усією завзятістю, адже по-іншому я просто не вмію… Вибори – це складна і напружена дистанція, виборча кампанія потребує багато зусиль та коштів. Як і всі наймані працівники, політики працюють на тих, хто їх фінансує. В нашій команді немає олігархічного фінансування. Нашу команду фінансують її ж члени та прихильники.

Якщо Ви маєте бажання та можливість підтримати нас фінансово, Ви можете це зробити, перерахувавши кошти за реквізитами: Тернопільська міська партійна організація політичної партії «Сила Людей», код ЄДРПОУ: 40053063, р/р: UA923387830000026005055131982 в ПАТ КБ «Приватбанк», МФО 338783. У призначенні платежу вказуйте: «Благодійний внесок», ваші прізвище, ім’я, по-батькові, ідентифікаційний номер, адреса.»