Наші кандидати. Підприємець, зоохахисниця Людмила Чеховська (Liudmyla Chekhovska).

«Пригадую, як у дитинстві я носила по хаті сумку з книжками, іграшковими ліками, грошима, їжею та всякими інструментами і уявляла, що коли виросту – як супергерой, зможу захистити, щось порадити і допомогти людям і тваринкам, які цього потребують.

Чужий біль завжди пропускала через себе, а тому було особливо важко постійно чути, що світ несправедливий і, що я маю з цим змиритись… Я навчилась прокладати свій шлях знаннями і працею, ставала на власні граблі без впливових батьків чи знайомих, але незважаючи на всі перешкоди – так і не навчилась закривати очі на почуття інших, переступати через моральні принципи і миритись з несправедливістю. 4 роки тому я стала підприємцем в ІТ галузі і незважаючи на можливості, які відкривають інші міста та країни, вирішила приносити користь тут.

Приблизно з того ж часу я активно займаюсь громадською діяльністю в місті і на рівні країни, вкладаю зусилля, час і кошти для допомоги іншим, для організації акцій та ініціатив покликаних наблизити нас до країн Європи. Відтак, на практиці знаю, що навіть у місті кожен малесенький крок вперед вартує титанічних зусиль і десяти кроків назад через те, що влада міста занадто зайнята черговим дерибаном міської землі, війною з деревами, насильним отруєнням тернополян торфом, косметичним окозамиленням, але не вирішенням справжніх проблем, які за стільки років цілком реально вирішити чи зменшити завдяки впровадженій в Україні децентралізації.

Друзі, друзі друзів, знайомі! Багато з Вас, хто мене знає особисто чи коли-небудь звертався по допомогу або пораду – сподіваюсь підтвердить, що завжди намагаюсь чинити по совісті і допомогти в межах своїх можливостей. Тепер прошу Вас підтримати мене і нашу команду Сила Людей Тернополя на виборах до Тернопільської Міської Ради, які відбудуться 25 жовтня, тому що зараз у нас такі ж можливості, як у кожного з вас, одним лише активізмом і громадською діяльністю важко а часто взагалі неможливо боротись із системою.

Я балотуватимусь у депутати за округом #3 (всього їх 5 у місті). Вже незабаром наша команда представить свою програму, де будуть описані наші пріоритети, за виконання яких ми готові брати повну відповідальність, бо володіємо знаннями і не міфічним бажанням їх виконувати. Ми не залежимо від олігархів, єдині у реальній опозиції до діючої влади і її ганебних методів управління містом і сильні конкуренти – це неважко зрозуміти побачивши скільки зусиль і бруду спрямовують саме проти нас. Ціную Вашу підтримку і потребую Вашої допомоги – завжди на зв’язку у месенджері. Разом сильніші!