Наші кандидати. Голова ОСББ, громадська діячка Мар’яна Король.

«2020 рік став переломним у моєму житті. Так, я прийняла рішення балотуватися в депутати до Тернопільської міської ради по округу №4 від партії «Сила людей». Це єдина партія, де списки кандидатів і номери в них не грають ключову роль. Важливо бути справді порядним, чесним, викликати повагу в людей, яка переросте у підтримку на виборах. Ми знаємо приклади, коли потрібно вирішити проблему на окрузі, а обраний депутат зник з поля зору до наступних виборів, користі людям з нього мало. Таким депутатам не місце в раді.

Вважаю, що саме людина, яка живе на окрузі та знає про його проблеми, буде гідним представником громади в раді. У мене двоє чудових донечок. Будучи головою батьківського комітету в школі, я бачу і розумію проблеми, з якими стикаються батьки та їхні діти. Як голова ОСББ я знаю, як важко за допомогою скарг чи звернень добитись реакції від чиновників, хоча їхня робота полягає в тому, щоб працювати на благо міста.

Я стомилась чекати, поки хтось зробить щось за мене. Я готова брати на себе відповідальність за свої дії для того, щоб мої діти жили в безпечному місті! Хочу і буду депутатом, який реально дбає про життя тернополян! Звертаюсь до Вас, прихильники партії «Сила Людей» та особистих симпатиків :КОЖЕН З НАС МАЄ МОЖЛИВІСТЬ ЗРОБИТИ СВІЙ ВКЛАД У ЯКІСНУ ПОЛІТИКУ.ДОЛУЧАЙТЕСЬ, ПІДТРИМУЙТЕ, ДОПОМАГАЙТЕ! Хто би, що не вважав, але переможна виборча кампанія потребує немалих ресурсів. Ми залучаємо немалі власні кошти. Тож буду вдячна, якщо Ви підтримаєте мою та командну діяльність чи порадою, чи фінансово, чи в інший зручний Вам спосіб.

Допомогти команді ви можете перерахувавши кошти за реквізитами: Тернопільська міська партійна організація політичної партії «Сила Людей» Код ЄДРПОУ: 40053063.р/р: UA923387830000026005055131982 в ПАТ КБ «Приватбанк», МФО 338783У призначенні платежу вказуйте: «Благодійний внесок», ваші прізвище, ім’я, по-батькові, ідентифікаційний номер, адреса.Разом ми сила. Слава Україні. Героям Слава!