Знайомство з членами команди «Сила Людей» Тернополя: Наталя Лимар – менеджером по реалізації нафтопродуктів і супутніх товарів.

Наталя – тернополянка. Закінчувала школу №25, потім навчалася в Тернопільському комерційному інституті. «За освітою я економіст. Одразу після закінчення інституту почала працювати фінансовим консультантом в «Приватбанку», – розповідає про себе Наталя. У «Приватбанку» Наталя працювала сім років. Та вирішила спробувати себе в іншій компанії.

«Мені запропонували роботу в «Укрнафті». Я погодилася і до сьогодні там працюю менеджером по реалізації нафтопродуктів і супутніх товарів. Робота відповідальна, але мені подобається працювати з цифрами, точними даними». Із командою «Сила Людей» в Тернополі Наталю познайомила Світлана Шуляр – одна з лідерок партії.

«Я давно слідкувала за «Силою Людей», бачила як Світлана старається. Мені стало цікаво як працює партія, ким фінансується. Запитала про це в Світлани. І була здивована, що в «Силі Людей» немає одного власника, який оплачує усю діяльність, а в партію приходять прості люди, яким не байдуже рідне місто і вони своїми силами намагаються просувати позитивні зміни. Це мене, чесно, підкупило».

За словами Наталі, ще її дуже вразила партійна конференція, на якій партійці висували кандидатів у депутати до Тернопільської міськради. «Конференція змусила мене вкотре впевнитися, що я обрала правильну партію. Я побачила людей, які правдиво, щиро вірять в майбутнє наше, наших дітей. Я розумію, що сама я нічого не зможу зробити. Та якщо є така команда, то чом би не спробувати разом з нею?». Окрім роботи та політичної діяльності, Наталя ще мама двох чудових дітей. Також активно займається спортом.