З Міжнародним днем театру!

Театр – це обличчя української духовності! Згадати хоча б славетні імена таких корифеїв вітчизняної культури як брати Тобілевичі, Марія Заньковецька, Лесь Курбас, Гнат Юра, Наталя Ужвій та безліч інших.Театральна гра – універсальна мова спілкування людини з буттям.

Одне з найстаріших мистецтв, театр завжди є осмисленням актуального і реакцією на нього. Гріє, що до сьогодні українська театральна традиція напрочуд потужна і багата!Дякуємо усім працівникам театрального мистецтва за ту магію, яку ви творите для нас на сцені!

Щиро вітаємо й члена команди «Сила Людей Тернополя», заслуженого артиста України, актора, режисера, доцента Кафедри театрального мистецтва у Тернопільському національному педагогічному університеті Микола Бажанов!

«Це той випадок, коли робота приносить тобі задоволення. Звісно, перед кожною виставо ти виснажуєшся, але коли це твоє, то не дає зупинятися на місці, постійно провокує на рух, пошуки»,- говорив Микола Бажанов у інтерв’ю минулого року для нашої сторінки.

Бажаємо, щоб гра на сцені й надалі провокувала до руху, розвитку та додавала сил, енергії на нові, і нові ролі! Цінуємо працю кожного актора на сцені! Бажаємо лише «своїх» ролей та вдячних глядачів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *