У Бережанах утворився осередок «Сили Людей», який братиме участь у виборах 25 жовтня!

До нашої команди долучились активні та небайдужі до долі свого міста і громади мешканці Бережанської громади. Відомі бережанці Степан Жеребецький і В’ячеслав Верех формують місцеву команду порядних людей, яка готова взяти на себе владу і відповідальність у місті.

В’ячеслав Верех – приватний підприємець, громадський діяч, меценат, благодійник. Степан Жеребецький – громадський діяч, викладач коледжу, Голова Бережанської районної федерації футболу, член ГО “Навігатор 2.0”.

«Стояти осторонь того, що відбувається в нашій громаді ми не можемо. Якщо ми щиро прагнемо змін, то просувати у владу порядних людей і брати участь у виборах – наш обов’язок, а не забаганка.На сьогодні обирати депутатів місцевих рад з кількістю виборців більше 10 тисяч можна лише за партійними списками. Ми мали ряд пропозицій від різних «телевізійних» партій, але усім їм відмовили. Не один рік споглядаючи за доброю діяльністю осередків в різних регіонах України партії «Сила Людей» та проаналізувавши її правила, ми вирішили самі долучитись до неї.

Особливо імпонують Сильні Люди з близьких нам Тернополя та Чорткова. Але захоплюємось їх роботою в Тростянці на Сумщині, Кривому Розі та інших містах. Це справді політична команда нової якості, частиною якої ми вирішили стати», – коментує Степан Жеребецький. В’ячеслав Верех наголошує: «Раз на п’ять років ми обираємо не далеку київську, а нашу місцеву владу. Мене буде мучити сумління, якщо я стоятиму осторонь. Зараз ми формуємо команду Гідних Людей (Сильних Людей!), яку хочемо запропонувати громаді на виборах 25 жовтня. Закликаю підтримувати нас, допомагати, приєднуватись! Все буде добре!».

До команди вже долучились:

– Володимир Іванчишин – громадський діяч, приватний підприємець.

– Ігор Олеськів – лікар-педіатр вищої категорії Бережанської ЦРКЛ

– Юрій Павлюк – лікар-хірург вищої категорії Бережанської ЦРКЛ

– Сергій Патіота – приватний підприємець, громадський діяч

– Проців Галина – вчителька Бережанської гімназії, громадська діячка, екологиня

– Проців Микола – в.о. директора Бережанського районного краєзнавчого музею, громадський діяч, краєзнавець

– Сіверський Іван – приватний підприємець, волонтер, спортсмен

– Фик Олександр – приватний підприємець, громадський діяч, волонтер.

Про одного з головних лідерів Сильних Бережанців В’ячеслава Вереха можна почитати у великому інтерв’ю тижневику Номер Один Новини Тернополя за посиланням – https://cutt.ly/OfoeEyr

Вітаємо Бережанську команду з почином та бажаємо їй безперервного розвитку й, звичайно, перемоги на виборах!