Знайомство з членами команди «Сила Людей» Тернополя: Ігор Конкульовський

Знайомство з членами команди «Сила Людей» Тернополя: Ігор Конкульовський (Ihor Konkulovskyi) – старший лейтенант, учасник російсько-української війни, музикант, вокаліст музичного гурту LaJam Cover Band. Ігор Конкульовський родом з Гусятина, там народився та виріс. Зараз живе в Тернополі.

«Вищу освіту здобував у Ірпінському національному університеті державної податкової служби України. Отримав там диплом бакалавра за спеціальністю «Економіка та підприємство». Далі поступив на магістратуру. Загалом був дуже активний в університеті, мав свій музичний колектив «Сузір’я», в якому грав на трубі», – розповідає про себе Ігор. У 2013 Ігор закінчив навчання. Далі – Революція Гідності, а за нею напад Росії на Україну.

«Я пішов служити. Був командиром взводу. Мене не викликали. Ми з Roman Kondrat (Роман Кондрат – одним з активних членів «Сили Людей» в Тернополі,- авт.) прийшли у військкомат 3 березня 2014 року, коли ще не було мобілізації. Я повістку не отримував. Якийсь час ми провели у військкоматі, далі нас забрали в частину, а потім – на Схід».

В 2015 році Ігор повернувся зі Сходу додому. Після служби почав займатися музикою. Вдалося навіть рік пожити та пограти в Китаї. «Я грав на трубі з колективом інструментальну музику в парку розваг продовж восьми місяців. В Китаї було цікаво, дуже крутий досвід отримав. Та якби мені пропонували залишитися, то не погодився б точно. Мені в Україні добре!».

Після Китаю Ігор почав будувати вже свій колектив тут разом з рідним братом-музикантом. Зараз колектив налічує вісім чоловік. «У мене музична родина. Батько мав музичну освіту. Також і брат. Я ходив до музичної школи по класу фортепіано. Та зараз граю більше на трубі та є вокалістом кавер-колективу «Lajam». Гурт виступає по всій Україні. Репертуар дуже різний: від коломийок до сучасних молодіжних пісень. Маємо правило не грати російської музики. Тому співаємо або українсько, або англійською мовами».

Про «Силу Людей» Ігор дізнався від Романа Кондрата. «Сказав: «Давай щось змінювати!». І я наважився! В нашій партії, насправді, класно, бо в ній зібралися щирі, небайдужі люди. Це мене дуже стимулює та додає віри в те, що в нашому місті можливі зміни на краще!». Окрім музики та громадської роботи Ігор виховує з дружиною донечку та сина.