Діюча влада Тернополя бореться з «Силою Людей» брудними методами

Команда «Сили Людей» Тернополя та її лідери є головними опонентами міського голови Сергія Надала та більшості депутатів міської ради.

Для боротьби проти єдиної об’єднаної опозиції за останні роки використовувались усі можливі методи:

– організація фальшування й незаконне відкликання непідконтрольних владі депутатів Іван Сороколіт та Ігор Турський;- постійні замовні брехливі публікації в інтернеті;

– замовний груповий замах на життя з ножовим пораненням на Ігоря Турського;

– перешкоджання й тиск на бізнес партійців та підприємців, які підтримують «Силу Людей».

З початком виборчої кампанії в рази зростає кількість брудних матеріалів проти політичної партії вцілому та її лідерів, які замовляє й оплачує керівництво Тернополя. Закликаємо тернополян розуміти, що це не є незалежні розслідування журналістів чи публікації авторитетних людей. Ви ніколи знайдете справжнього автора таких текстів та коментарів усіх згаданих осіб.

На відміну від справжніх вахтових матеріалів, в яких журналіст вказує своє авторство, опирається на джерела тощо. Атака на нас – це високооплачувана брудна робота десятків найманців. Сам факт великих зусиль влади по компрометуванню «Сили Людей» свідчить про те, що наша політична команда є реальною проблемою та небезпекою для поточного керівництва міста.Та ви і ми знаємо правду!