Долучайся до прозорого фінансування виборчої кампанії!

Якщо ти Громадянин, який вболіває за доброчесного та позасистемного кандидата в президенти від Сила Людей – Дмитра Гнапа, то маєш змогу долучитись до прозорого фінансування виборчої кампанії.

Наша партія Сила Людей сьогодні висунула мене кандидатом на президентських виборах. Так, ми справді хочемо провести прозору, драйвову і несистемну виборчу кампанію. І тому нам дуже потрібна ваша підтримка. Щоб зібрати 2,5 мільйони гривень застави для реєстрації в ЦВК.

Інші політики не поспішають звітувати вам де вони взяли гроші на заставу. Справді, де? Ми відзвітуємо до копійки. З цього починається чесність. З цього починається відповідальність. Долучайтесь до нашої кампанії із збору коштів. Кожня ваша гривня наближає в країні оновлення. Наближає в країні справедливість.

Підтримати мою кампанію ви можете перерахувавши свій внесок на наш партійний рахунок: Одержувач: Політична партія “Сила Людей”, ЄДРПОУ 39378656 Р/р 26009052644106 в ПАТ КБ “Приватбанк”, МФО 320649 Призначення платежу: благодійна пожертва від … вкажіть, будь-ласка ПІБ та ІПН (ідентифікаційний код), а також адресу.

Дякую за вашу підтримку!