Заява Тернопільської міської організації політичної партії “Сила Людей” щодо тарифів на громадський транспорт

16 квітня за позовом тернополянина та юриста Ростислав Небельський (Rostyslav Nebelskyi) Восьмий апеляційний адміністративний суд (м. Львів) прийняв рішення визнати протиправним та нечинним рішення виконавчого комітету Тернопільського міської ради від 30 жовтня 2018-ого у редакції від 15 листопада 2018-ого року щодо підняття тарифів на перевезення пасажирів автомобільним та електричним транспортом.

У зв’язку з тим, що станом на 18 квітня рішення суду владою ігнорується, закликаємо Тернопільська міська рада в особі тернопільського міського голови Сергій Надал негайно припинити порушення законодавства та виконати рішення суду, яке вступило в силу з моменту його прийняття.

У випадку продовження невиконання рішення суду, очікуємо офіційної реакції та дій від депутатів, політичних партій, представлених у Тернопільській міській раді.

Також вкотре наголошуємо, що сфера перевезень пасажирів громадським транспортом в місті Тернополі не зводиться лише до розміру тарифу й потребує реального реформування, а не його імітації та щорічних гучних обіцянок.