Участь в акції Україна БЕЗ шкуродерень – акція на підтримку #МійЗакон10019

Зоозахисниця, активістка, одна з лідерок Тернопільської міської організації ПП «Сила Людей» Людмила Чеховська вчора в столиці під стінами Верховної Ради, а згодом перед адміністрацією президента, брала участь в акції Україна БЕЗ шкуродерень – акція на підтримку #МійЗакон10019.

На жаль, законопроект не потрапив у порядок денний через брак голосів. «Петицію до Верховної Ради про заборону шкуродерень в Україні підписали 27,5 тисяч українців! Ігнорувати запит суспільства – це рівноцінно, що прикидатися глухими, сліпими, німими, а головне неефективними і неспроможними свідками печерного віку»,- переконана Людмила Чеховська (Liudmyla Sha).

– Низький уклін усім громадським організаціям, що взяли участь в акції. Зокрема Єдина Планета в рамках Кампанія ХутроOFF, які зробили титанічну роботу в напрямку заборони хутряних ферм, UAnimals, Відкриті клітки та багато інших організацій. Також щиро дякую окремим зоозахисникам і активістам, ЗМІ та лідерам думок, співакам, блогерам, митцям і взагалі усім, хто піднімає питання жорстокості до тварин на шкуродернях та звертає увагу на проблему народних обранців.

Ми не можемо здатися, тому що маємо за кого боротися, повинні бути голосом тварин, які не можуть себе захистити від жорстокості і несправедливості! Україна- гуманна країна і нам не диктуватимуть умови, і не ігноруватимуть нас ті, хто думає інакше!».

В час високих технологій та можливостей, називаючи себе європейською країною, ницо знущатися над тваринами та бачити в них “виробників” хутряних та шкіряних виробів. Тому команда «Сили Людей» Тернополя підтримує позицію Людмили Чеховської та категорично виступає проти шкуродерень в Україні.