Лідери місцевої організації «Сила Людей» Тернополя провели лекції-тренінги для учасників проекту “Школа молодіжних лідерів громад”

28-29 травня лідери місцевої організації «Сила Людей» Тернополя Святослав Абрам’юк та Зварич Сергій, на запрошення Освітньо-аналітичний центр розвитку громад, провели лекції-тренінги для учасників проекту “Школа молодіжних лідерів громад”.

На питання “Як спланувати власну кар’єру й ефективно реалізувати цей план? Як допомогти молоді у плануванні кар’єри” допомагав знайти відповіді успішний підприємець Сергій Зварич. В якості тренера Сергій розповідав, як навчитись планувати не лише на день, але й на 5, а то і 10 років, як відповідати “ні” на речі, які не є пріоритетними для власного розвитку.

«Якщо ви думаєте що у вас немає якоїсь якості то це не так. Всі ми їздимо на «велосипеді», а отже всьому можна навчитись»,- певен Сергій Зварич. Про залучення ресурсів для реалізації проектів знає як ніхто Святослав Абрам’юк – експерт з молодіжної політики, проектного менеджменту та фандрейзингу.

Святослав розповідав учасникам Школи про «Проектний менеджмент».«За будь-якої можливості радий ділитись досвідом та вміннями з молоддю. Важливо бути відкритим, передавати досвід і вчитись від молоді самому»,- каже Святослав Абрам’юк.

Члени команди «Сила Людей» Тернополя – це успішні, самодостатні люди, фахівці, спеціалісти – кожен у своїй сфері. В кожного з нас за спиною – роки праці, досвіду, помилок та успіху, яким готові ділитися.